Ungdomsledare

Ungdomsledare sökes

Equmeniakyrkan Örbyhus söker ungdomsledare på 25-50% (visstidsanställning 1 år, med möjlighet till förlängning). Tillträde efter överenskommelse.

Equmeniakyrkan Örbyhus är en aktiv församling som nu söker dig som vill vara med och dela din tro, skapa relationer och vara en del av församlingens tonårsarbete.

Equmeniakyrkan Örbyhus har cirka 160 medlemmar med många aktiva i alla åldrar. Verksamheten består av ett varierat gudstjänstliv, samtalskvällar, kör, dagträffar, konfirmander, konserter m.m. Inom Equmenia finns söndagsklubb, barn- och föräldragrupp, brett scoutarbete, EQ-LAN och ett aktivt tonårsarbete. I vår kyrka finns även en replokal/musikstudio.

Vi vill att du främst finns med i Tonår på fredagskvällar och tonårsläger (sommar/nyår) men gärna även delvis i scout, gudstjänster samt arrangemang som exempelvis LAN och luciakonsert. Du får arbeta nära tonårsledargänget, ungdomsstyrelsen och vara en del av arbetslaget med församlingens pastor och diakon.

Vi önskar att du har erfarenhet av tonårsverksamhet och läger inom Equmenia, eller motsvarande. Vi vill att du kan skapa relationer och inspirera tonåringar och vittna om din tro. Vi vill också att du kan ta initiativ, arbeta självständigt och samarbeta med andra.

I Örbyhus finns grundskola (till åk 9), elljusspår, idrottsplats/-hall, gym, inom-/utomhusbassäng, golfklubb, idrottsförening samt natur och hav på nära håll. Via Örbyhus går pendeltåget till Uppsala (24 min) och Gävle (44 min). Läs mer på tierp.se.

Välkommen att skicka din ansökan, med CV och personligt brev. Vi handlägger ansökningarna efter hand. Vid frågor ring till ordförande Helena Jansson, 072-227 18 18 eller skicka e-post till ordforande@bjorkbackskyrkan.se.