Hyra Björkbackskyrkan
Björkbackskyrkan-11web-2
Björkbackskyrkan-12web

HYR VÅR KYRKA!

Det går bra att hyra delar av eller hela kyrkan. Till konferens, föreningsmöten, fester eller annat. Här ryms upp till 150 personer, lokalerna är i fint skick och praktiska för många olika typer av samlingar. Hyr hela eller del av kyrkan.

I SERVERINGSLOKALEN ryms ca: 70 sittande personer vid bord. Här finns en mindre scen, ljudanläggning och digital projektor. I direkt anslutning finns en stor altan i vinkel mot väst och syd, möblerad med bord och stolar under säsong. En fin plats att sitta vid när vädret tillåter.

I KYRKSALEN går det in drygt 100 sittande personer. En större estrad finns längst fram i salen. Här kan dukas om till en större festdukning, här är högt till tak och det finns ljudanläggning och digital projektor. Rummet är i direkt anslutning till serveringslokalen och en vikvägg kan öppnas upp om ni är riktigt många.

I KÖKET lagar du avancerad mat eller fixar enkelt fika och allt däremellan. Här finns 2 ugnar/spisar, micro, alla köksredskap du behöver samt kyl och frysmöjlighet. Porslin ingår i hyran och det finns möjlighet att duka fint till både kaffet, lunchen och middagen. Vita dukar kan hyras efter överenskommelse. Ett modernt DISKRUM finns i direkt anslutning till köket.

ÖVERVÅNINGEN är ofta våra härliga tonåringar. Här finns rejäla soffor och ett biljardbord samt lite spel. Rummet fungerar även fint som samtalsrum när man vill sitta lite bekvämare.

I KÄLLAREN finns möjlighet till aktivitet av olika slag i flera rum. Bordtennis, enklare innebandy för barn och ett lekrum med leksaker för de allra minsta. Här finns även ett par smårum att boa in sig i.

Vi har även en MUSIKSTUDIO med REPLOKAL för den som är intresserad av det, vid intresse kontakta studion@bjorkbackskyrkan.se

TA DIG HIT

Till Björkbackskyrkan tar du dig mycket enkelt med tåg eller buss då stationen ligger 5 minuter från vår dörr. Restid med tåg från Uppsala station till vår dörr ca:30 minuter, från Gävle ca:45 minuter. Parkering för bilar finns på plats

FÖRTÄRING, STÄDNING OCH RESTRIKTIONER

Önskar man något enklare fika eller annat att äta så kan det ordnas efter överenskommelse med de möjligheter vi har för tillfället. Annars fixar ni det själva, mataffär och pizzeria finns inom 10 minuters gångavstånd. Självklart är det alkohol, drog -och rökfritt som gäller i vår kyrka.

Vi förbehåller oss rätt att neka uthyrning till sällskap med åsikter som starkt strider mot församlingens värderingar eller kristen tro.

Vår kyrka hyr man och lämnar i lika fint skick som när man kommer om inte annat avtalas. Städredskap finns på plats.

LJUDTEKNIKER, SÅNG OCH MUSIK?

Fråga oss, ibland har vi möjlighet att hjälpa till även med det!

PRIS

Frånpris Förening / Privatperson 1 200kr