Sång & Musik

Sång & Musik

Sången och musikan har en viktig plats i Equmenia och församling. Här får man möjlighet att både musicera själv och lyssna till andra. I gudstjänster och andakter sjunger vi både gemensamt och lyssnar till körer, solosång och olika sånggrupper.


Sjunga i kör


Att sjunga tillsammans med andra i kör är något av det roligaste som finns. I församling och Equmenia finns två barnkörer och en vuxenkör. Församlingskören (vuxenkören) övar onsdagar udda veckor kl 19 i Björkbackskyrkan och sjunger upp i samband med gudstjänster samt egna konserter. Kontaktpersoner för kören är Barbro Ståhlberg 0295-10802 och Rut Larsson 018-777041. Välkommen med! Konsert, Musikcafé & Musikandakt


Ett par gånger per termin arrangeras konserter eller musikcaféer i någon av våra kyrkor antingen med medverkan av egna sångare och musiker eller med inbjudna gäster. Varje månad finns också möjlighet att delta i musikandakter på söndagkvällar. I programmet hittar du våra olika musikarrangemang.


Den här hemsidan använder cookies. Genom att surfa in på den här sidan så utgår vi från att du tycker att det är okej med cookies.

Acceptera