Soul Children

Soul Children kommer tillbaka till vårterminen

Örbyhus Soul Children är en nystartad barnkör.

Vi sjunger tillsammans i Björkbackskyrkan varannan tisdag mellan 18.00-19.00. Soul Children är en kör med bred repertoar som bland annat består av gospel, pop och soul. Kören strävar efter hög musikalisk nivå och har ofta koreografier till sina låtar. Soul Children-konceptet står på tre ben – sång, andakt och lek. Varje övning innehåller samtliga tre delar. Vårt fokus är glädje och gemenskap. Är ditt barn sugen på att prova sjunga i en barnkör med det lilla extra så är ni varmt välkomna att komma på våra prova på-övningar 1/9 och/eller 8/9 och testa.

På prova på-övningarna kommer vi köra åldersgrupperna åk1-åk6 18.00-19.00 och åk7 och uppåt mellan 19.00-20.00. Därefter beslutar vi om grupperna behöver delas upp ytterligare beroende på antalet. Kom därför och prova på att sjunga med oss. Vi hoppas på att få träffa er i september.

Varmt välkomna till oss i Björkbackskyrkan i Örbyhus.

Vid frågor kontakta körledare Elisabeth Mossberg:

Mail: soulchildren@bjorkbackskyrkan.se

Höstterminen