Lediga tjänster

Lediga tjänster

Equmeniakyrkan Örbyhus söker pastor och församlingsföreståndare (100%)

 

Equmeniakyrkan Örbyhus söker pastor och församlingsföreståndare (100%)

 

Equmeniakyrkan Örbyhus är en växande församling och nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta utveckla församlingen tillsammans med oss.

 

Equmeniakyrkan Örbyhus har 170 medlemmar med många aktiva i alla åldrar(medelålder 56 år). Vi har verksamhet på flera orter och huvudkyrkan finns i Örbyhus. Verksamheten består bland annat av ett varierat gudstjänst- och musikliv, dagträffar, smågrupper och en stor ungdomsverksamhet. Du kommer arbeta med vår ungdomspastor och även samarbeta med våra närförsamlingar. Inom Equmenia finns söndagsklubb, barn- och föräldragrupper, barnkör, scoutgrupper och ett stort tonårsarbete. I huvudkyrkans renoverade och utbyggda lokaler finns även en replokal/musikstudio.

Församlingens hemsida www.bjorkbackskyrkan.se

 

Örbyhus och Österbybruk är de större samhällena i församlingens upptagningsområde. Här finns god service, grundskolor, bad och vallonbruk med slott & herrgårdar samt natur och hav på nära håll. Via Örbyhus går pendeltåget Upptåget till Uppsala (24 min) och Gävle (37 min). Kommunernas hemsidor www.tierp.se, www.osthammar.se

 

Vi ser gärna att du är ordinerad inom Equmeniakyrkan och har några års erfarenhet av församlingsarbete.

 

Tillträde enligt överenskommelse.

 

Vi behandlar ansökningarna löpande.

____________________________________________________________

Equmeniakyrkan Örbyhus

ordf. Mats Hemström – 070-410 55 44, matsgr.hemstrom@gmail.com