Sång & Musik

Sången och musikan har en viktig plats i Equmenia och församling. Här får man möjlighet att både musicera själv och lyssna till andra. I gudstjänster och andakter sjunger vi både gemensamt och lyssnar till körer, solosång och olika sånggrupper.

Sjunga i kör

Att sjunga tillsammans med andra i kör är något av det roligaste som finns. I församling och Equmenia finns två barnkörer och en vuxenkör. Församlingskören (vuxenkören) övar onsdagar udda veckor kl 19 i Björkbackskyrkan och sjunger upp i samband med gudstjänster samt egna konserter. Kontaktpersoner för kören är Barbro Ståhlberg 0295-10802 och Rut Larsson 018-777041. Välkommen med!

Konsert, Musikcafé & Musikandakt

Ett par gånger per termin arrangeras konserter eller musikcaféer i någon av våra kyrkor antingen med medverkan av egna sångare och musiker eller med inbjudna gäster. Varje månad finns också möjlighet att delta i musikandakter på söndagkvällar. I programmet hittar du våra olika musikarrangemang.